Porce: 2
Přísady:
- 6 polévkových lžic dresingu green goddess
- 180 g tuňáka v konzervě
- 4 krajíce kváskového chleba
- 1 stonek celeru
- 1 šalotka
- sůl
- pepř
- máslo na smažení
Náčiní: mísa, stěrka, prkénko na krájení, nůž, pánev
Nakrájejte celer najemno a dejte do mísy. Nakrájejte šalotku najemno a přidejte do mísy. Sceďte tuňáka a kousky přidejte do mísy. Přidejte dresing green goddess, osolte, opepřete a promíchejte, aby se vše dobře spojilo.
Rozehřejte pánev při středně vysoké teplotě. Přidejte máslo. Vložte krajíc chleba do pánve a opékejte přibližně po dobu 2 minut. Lžičkou přidejte tuňákový salát. Překryjte dalším krajícem chleba, přidejte do pánve máslo a obraťte sendvič. Opékejte do zlatohněda. Odstavte a dobrou chuť!
Až si užijete chvilky potěšení #enjoytogether, nemusíte si dělat starosti se špinavým nádobím.
Somat dokáže odstranit i tu nejodolnější špínu, jako jsou tuky a spáleniny. Vaše nádobí bude znovu dokonale čisté.